top of page

Repertoire 2021/ 22

I Fortuna-koret i Silkeborg satser vi på, at 2022 bliver et år, hvor vi igen kan komme ud i kirkerne og give koncerter.

Efter mange timer i øvelokalet er vi klar med værker af bl.a. Verdi, Mendelsohn og Tchaikovsky, som vi længes efter at synge foran et publikum.

Værkerne vil være på repertoiret sammen med sange, der passer til den enkelte årstid, således at vi i 2022 kan levere koncerter til hver en tid og højtid på året - herunder naturligvis juletiden, hvor vi altid har både kendt og mere ukendt julemusik - primært dansk og engelsk - på programmet.   

 

I den religiøse afdeling har vi indadvendt og inderlig musik med Verdis ”Padre Nostro”, Tchaikovskys ”Legenda” og ”Hymn of the Cherubim” samt i værker af Purcell og Poulenc, men repertoiret byder også på Mendelsohns ”Jauchzet dem Herrn alle Welt” med sit jublende budskab om, at lysere tider er på vej. 

Alle værker synges på originalsprog.

 

Er det en koncert i første halvår, der ønskes, vil det blandt andet være forårssange af Grieg, Otto Mortensen og Thomas Morley, der supplerer den religiøse afdeling,  samt Svend S. Schultz ”Yndigt dufter Danmark” og Christian Dyrsts ”Du” med sin hyldest til kærligheden og forelskelsen. 

Tchaikovsky_by_Reutlinger.jpg

P. Tchaikovsky (1840 - 1893)

bottom of page